Pedagógusnap – Ünnepi Akadémia 2020.11.06.

A 2020. november 6-án 18. alkalommal került sor a Pedagógusnapi ünnepi akadémia megszervezésére. Egyesületünk évente ünnepi akadémia keretében emlékezik meg a tanügyi dolgozók napjáról. Az idén a járványhelyzet miatt a megszokottól eltérően a Tisza-parton levő Gastro – Balkan objektuma adott otthont a rendezvénynek, melyen mintegy 50 vendég jelent meg. Az ünnepséget megtisztelte Fejsztámer Róbert Magyarkanizsa polgármestere, a községben dolgozó tanítók, tanárok és óvónők képviselői. Az ünnepi műsorban beszédet mondott Fejsztámer Róbert és Vajda Attila, a pedagógus egyesület elnöke.

A rendezvény fénypontja az Év pedagógusa díj átadása volt. Községünk minden oktatási intézménye ily módon elismerésben részesíthette egy-egy kiváló pedagógusát. Az Év Pedagógusa díjat a Gyöngyszemeink intézményből Vázsonyi Ágota, az Alapfokú Zeneiskolából Vereš Suzana, a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskolából Major Valéria, az oromhegyesi Arany János Általános Iskolából Pető Helga, a Beszédes József Mezőgazdasági és Műszaki Iskolaközpontból Mikuska Judit, valamint a horgosi Kárász Karolina Általános Iskolából Dobó László vehette át az intézményvezetőktől. Az esemény állófogadással zárult.

A rendezvény támogatói Magyarkanizsa Község mellett a Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti kisebbségi-Nemzeti Közösségi Titkárság voltak.

Infó TV cikk:

Info TV – članak 

Támogató